Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Handedby ®


A Handed By ® piacvezető márka a kézzel készített kosarak, táskák és otthoni kiegészítők területén. 

Termékeink életrehívásakor egy jobb világ megteremtésének gondolata vezérel minket.  Érdekel, hogy csináljuk ezt?

Csatlakozz utazásunkhoz! 


Az egész egy egyedi dizájnnal kezdődött, amelyet a hollandiai dizájnstúdiónkban fejlesztettünk ki. Minden termék alapjául újrahasznosított anyagokat használunk. Minden termékünket kézzel készítenek vietnami és kínai szövőemberek. Nem gyártósori tömeggyártásban készülnek, hanem hosszú távú személyes partnerséggel rendelkező kis projektek.

A gyakori távol-keleti utaink során találkozunk szövőinkkel, hogy megtanítsuk őket új termékek készítésére, segítjük őket a termékek minőségének .............., és beszélgetünk velük a mindennapi életükről.


Nagyon büszkék vagyunk a kiváló minőségű kézi szövési készségükre. Cserébe pedig ők büszkék arra, hogy a Handed By ® márkanévnél dolgozhatnak.

Azáltal, hogy a helyszínen naponta kapcsolatba lépünk szövőinkkel nagy társadalmi felelősséget érzünk irántuk és családjaikkal szemben.

Mindazt, amit megtervezünk, etikus és felelősségteljes módon gyártjuk, amely garantálja a gyermekmunka 100% -os mentességét.


Ma már több mint 300 család él, akiknek támogatjuk életük javítását. A Handed By ® célja, hogy még nagyobb hatást érjen el. Újrahasznosított műanyag felhasználásával lelassítjuk a föld természeti erőforrásainak kifogyásának folyamatát. Újra felhasználjuk a meglévő műanyag hulladékot új Handed By®  kollekciók létrehozásához.

Törekszünk arra, hogy két éven belül az összes Handed By termék újrahasznosított anyagból készüljön.

További célkitűzés, hogy további egy vagy két országot felvegyünk utunkba, és ezáltal még több szövőt és családjukat támogassuk.


Csatlakozzon utunkhoz, és segítsen nekünk a műanyag hulladék csökkentésében.

Mindannyian hozzájárulhatunk ehhez a folyamathoz azáltal, hogy újrahasznosított műanyagokat használunk mindennapjainkban. Segíts a környezetnek, és légy kreatív új módszerek keresésével, csökkentsd a műanyagok használatát általában.

Rendezés:
Az oldal tetejére